Vivus

Tamperelainen Vivus tunnettiin aiemmin nimellä SMScredit. Kyse on siis samasta yrityksestä, aiempi linkki smscredit.fi uudelleenohjautuu vivus.fi sivuille. Samalla yrityksen ilme on muuttunut aivan kokonaan. Sivujen ulkoasuun ja palvelun käytettävyyteen ja helppouteen on panostettu huomattavasti.

Vivus on luultavasti ensimmäinen pikalaina yritys, joka tarjoaa portaattoman laina-ajan ja lainasumman. Siis käytännössä voit valita minkä tahansa lainasumman 1 euron ja 400 väliltä ja laina-aika voi olla mikä tahansa yhdestä kolmeenkymmeneen päivään.  Summan ja laina-ajan voi valita liukukytkimellä ja samalla näkee reaaliaikaisesti kulut. Tällä hetkellä Vivus palvelussa on tarjous, jonka mukaan ensimmäisen lainan saa ilmaiseksi. Siis ilman kuluja, lainatun summan joutuu tietenkin maksamaan takaisin. Nopealla sivujen selaamisella en löytänyt tarjouksesta mitään sudenkuoppaa tai piilokuluja. Laittakaa kommenttia jos tiedätte sellaisia olevan. Tarjous on siis voimassa tätä kirjoitettaessa, tarkista itse vivus.fi sivuilta onko se voimassa myös kun luet tätä tekstiä.

Ensimmäisen ilmaisen lainan (siis jos tarjous on vielä voimassa) jälkeenkin Vivus on yksi edullisimmista pikavippi yrityksistä. 100 euron kahden viikon lainan kulut ovat 10,20 euroa. Ja 50 euron viikon lainan kulut ovat vain 5,55 euroa. Se on edullisin pikalaina tarjous jonka olen tähän mennessä nähnyt. Asiakkaalle etua tuo vielä se, että voi lainata täsmälleen, tai siis euron tarkkuudella, sen summan jonka tarvitsee. Ja juurin niin pitkäksi aikaa kuin haluaa, päivän tarkkuudella. Myös tekstiviestit ovat ilmaisia.

Lainaa saa ilman takaajia tai vakuuksia. Pitää olla matkapuhelinliittymä ja suomalainen pankkitili. Ikäraja on 20 vuotta. Lainoja saa olla vain yksi kerrallaan auki ja uutta lainaa voi hakea viikon kuluttua siitä kun edellinen on maksettu. Muilta pikalainayhtiöiltä tai mistä vaan muualta saa tietenkin olla lainaa.

Yhteenvetona voi sanoa, että Vivus ja muut uuden pelurit aiheuttavat vanhemmille pikavippi yrityksille paineita laskea hintoja. Ferratum isoista yhtiöistä tarjoaa jo pikavippiä alhaisilla kuluilla. OPR vakuus on tuonut pikavippi.fi vippien rinnalla edullisen Everyday palvelukonseptin.

Vivus lyhyesti:

 • Lainaa 1-400 euroa, 1e välein
 • Laina-ajat 1-30 päivää, 1 päivän välein
 • Ensimmäinen laina ilmainen
 • Mahdollisuus eräpäivän siirtoon

< Takaisin pikalaina paikat listalle.
<< Etusivulle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Calendar

 • huhtikuu 2022
  ma ti ke to pe la su
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930