Pikalaina paikat

Firmoja jotka myöntävät pikavippejä on lukuisia. Tähän on kerätty niistä parhaimpia ja suositumpia. Linkki alasivulle, jossa lisätietoja yrityksestä ja sen tuotteista:

Miten pikalaina yritykset tekevät päätöksen kenelle lainaa myöntävät?

Tavallisesti vippifirmat rajoittavat uusien asiakkaiden lainan saantia. Uusi asiakas saa ensin vain pienen lainan. Kun sen on maksanut takaisin on mahdollisuus hakea myös suurempia lainoja. Monet lainafirmat  määrittelevät uuden lainaajan lainaus oikeudet tarkkaan. Toisilla taas ei ole mitään sääntöjä uudelle lainaajalle. Käytäntö voi niissäkin olla sama, uuden lainaajan liian suuret lainahakemukset hylätään.

Julkinen salaisuus on, että kaikki pikalainayritykset eivät tarkista asiakkaiden luottotietoja. Luottotietojen tarkistaminen kun on vaivalloista ja maksaa myös rahaa. Luotettavuuskaan ei ole sataprosenttinen. Luottotietonsa menettänyt asiakas voi huolellinen ja maksaa laskunsa. Toisaalta luottotiedot omaava asiakas voi jättää laskunsa maksamatta. Luottotietojen menettäminen kun on aika pitkä prosessi ja ennen sitä ehtii tehdä velan jos toisenkin. Kun sitä vastoin menettää luottotiedot, niin silloin on toivottavasti viisastunut ja havahtunut elämän realiteetteihin. Luottotiedot saa takaisin vain ajan kanssa ja hoitamalla raha-asiansa kunnolla.

Luottotietonsa menettänyt asiakas saattaa olla jopa parempi asiakas kuin luottokelpoinen. Luottotiedon kun ei saa lainaa monestakaan paikasta ja kun jostain saa, niin siitä kannattaa pitää kiinni ja huolehtia maksuista tunnollisesti.
< Etusivulle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Calendar

 • joulukuu 2023
  ma ti ke to pe la su
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031